Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 55 чоловік
Сьогодні до електронних журналів виставлено
185 відміток. Вчора - 119.
Офіційне найменування:
Новомар'ївський ліцей Новомар'ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Новомар'ївка
Адреса:
провулок Шкільний, 8
Телефони:
0683142490 (Заступник директора з ВР: Крецу Лілія Василівна)
0674831675 (Директор: Ніколін Олександр Миколайович)
0971369699 (Заступник директора з НВР: Собовенко Інна Анатоліївна)
E-mail:
novomarschool@gmail.com
Вітаємо на офіційному сайті!!!

На сторінках сайту Ви знайдете чимало цікавої інформації про діяльність нашого закладу, досягнення його вихованців, зможете переглянути відеоролики з шкільного життя, ознайомитись із нормативними документами, матеріалами.

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті. Класним керівником 1 класу Красніченко В.М. була проведена виховна година «Знай, люби і бережи світ навколо себе», де учні познайомилися з правилами поводження на природі, та намалювали гарні малюнки. Педагог-організатор Козакевич С.М. з учнями продовжили акцію «Квіткове намисто шкільного подвір’я» висадивши багаторічні квіти на шкільних клумбах, та провела годину спілкування «Земля – наш спільний дім!» для учнів 5 класу.
Учні 6 класу з вчителем Коваленко О.П. доєдналися до всесвітнього Дзвону Миру в День Землі, як заклику до дії в ім'я збереження миру і життя на Землі, збереження людини та провела інформаційну акцію "Символи Дня Землі". Проведені заходи зацікавили дітей, сприяли поглибленню екологічних знань, розвитку творчої уяви, спонукали учнів до розуміння необхідності дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за збереження навколишнього середовища.

Всеукраїнський день довкілля відзначають в Україні щорічно у третю суботу квітня, починаючи з 1999 року. Головна мета свята – проведення заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища та поширення екологічних знань задля підвищення рівня екологічної свідомості українців.
Цього дня в нашому закладі було проведено цікаву вікторину для учнів 5 класу, де вони поглибили свої знання про проблеми довкілля, потім взяли участь в прибиранні спортивного майданчика. Учні 11 класу долучилися до акції «Квіткове намисто шкільного подвір’я» посадивши квіти, які будуть радувати всіх своєю красою.
Чистота нашої землі – у наших руках! Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини.

19 квітня учні Новомар'ївського ліцею долучилися до екологічної акції «Місто у парку". Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає природа. З дитячих років ми звикаємо до навколишнього світу. Любимо бувати в лісі, полі. Радіємо спілкуванню з природою, милуємось її красою. Тож давайте разом дбати про нашу матінку-природу.

12 квітня відзначається Всесвітній день авіації та космонавтики. Це свято присвячене першому польоту людини в космос. Цього дня у нашому закладі педагогом-організатором Козакевич С.М. були проведені інформаційні хвилинки «Косміічні пригоди». Учні познайомилися з історією святкування Всесвітнього дня авіації та космонавтики, з біографією першого космонавта України — Леоніда Каденюка. Дізналися про перших тварин у космосі, про Місяць та перших людей на ньому, також довідалися про найбільші зірки нашої галактики.

11 квітня за ініціативи ООН в світі відзначають Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме в цей день в’язні найбільшого концтабору смерті Бухенвальд підняли інтернаціональне повстання та звільнилися з полону.
В цей день в Новомар’ївському ліцею вчителями історії Кравець Н.А та Коваленко О.П. були проведенні історичні години пам’яті «Варварство ХХ століття – фашистські табори смерті», та інформаційний флешмоб «Ми – пам’ятаємо», де учні поглибили свої знання про трагічні сторінки нашої історії.
Щиро бажаємо всім, хто пережив в катівнях фашистських таборів зневагу, голод, тяжку виснажливу працю, миру, міцного здоров'я, довгих років життя.

Футбол - це захоплююча гра, що об'єднує мільйони людей навколо світу. У кожному матчі криється неймовірна енергія та емоції, які залишають незабутні враження у кожного, хто стежить за цією захоплюючою грою. 9 квітня 2024 року в нашому ліцеї відбулися змагання з міні-футболу серед учнів 5-6 класів. Дякуємо нашим активним учням за участь у змаганнях! Ви дійсно найсильніші, найспритніші, найзавзятіші! Разом до ПЕРЕМОГИ!!!!

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.